Snelweg A12 Hellevliet

 

Om elektrisch te rijden is  het hebben van een dekkend snellaadnetwerk belangrijk. Om de transitie naar elektrisch rijden te versnellen, heeft MisterGreen een netwerk van snellaadstations op A-locaties langs snelwegen in de Randstad opgezet. Onze snellaadstations zijn voorzien van zonnepanelen en wekken zo 100 procent duurzame energie op. Bij al onze snellaadstations zijn alle laadstandaarden aanwezig (CSS Combo, CHAdeMO en Mennekes) en is maximaal vermogen mogelijk. Voor Tesla’s hangt er altijd een CHAdeMO Adapter klaar om tot maximaal 250 kilometer per uur op te laden.

 

Bekijk hier de locatie van deze snellaadstations en hier de tarieven die wij voor snelladen hanteren. Als u deelneemt aan ons Ambassadeur programma dan ontvangt u een Goldcard, met deze pas kunt u uw elektrische auto kosteloos opladen bij één van onze snellaadstations.

 


Onze snellaadstations bevinden zich allemaal op A-locaties aan snelwegen in de Randstad. Dit zijn dé perfecte locaties om reclame te maken voor uw bedrijf. Via ChargeMedia is het nu mogelijk om een snellaadstation te ‘adopteren’. Op deze manier kunt u uw bedrijf in de spotlights te zetten en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland. Een win-win situatie!